Wie schrijft hier?

Mia van Loon

Mijn vader vertelde me altijd dat de eerste twee dingen die je leert als je op de kleuterschool is het belang van beleefd zijn en het belang van het maken van mensen aan het lachen. Ik heb al deze lessen met mij genomen tijdens mijn reis om een graad in human-computer interactie te krijgen in 2016, en ik heb geprobeerd om hetzelfde te doen met een beetje naaien.

Na het doen van wat onderzoek, vond ik een aantal mooie coole ontwerpen en moest een paar aangepaste stukken te maken voor een aantal van de projecten die ik geïnteresseerd was in. Ik wilde ze met de wereld delen. Dus kwam ik op het idee van een Naai 101 voor Kids Sew-a-Thon. Dus waar wacht je nog op, ga naar buiten en naai! U kijken op meer van mijn projecten in deze blog. Als u op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan de projecten van mijn goede vrienden bij The Sewing Box. Ze doen geweldig werk het creëren van verbazingwekkende patronen voor beginners.

In sociale media vind je dat ik interessante dingen deel. De andere dag kwam ik erachter dat een Duitse professor schreef een artikel over versterking leren op zijn website. Dat was echt cool, want ik had geen idee dat de professor werkte in zo'n prestigieus bedrijf. Maar dat is hoe leren gebeurt op het internet, soms. Ik leerde over dit interessante onderwerp tijdens het spelen rond met een versterking leren kader (Reinforcement Learning for Game Theory) en wilde het delen met jullie. Ik heb ook geleerd een aantal nieuwe dingen langs de weg en zal blijven posten over. De tutorial is verdeeld in twee delen, met verschillende onderwerpen:

Deel 1 - Hoe te leren versterking leren leren met een web framework: Wat is versterking leren? Het is eigenlijk een systeem dat leert om zijn gedrag te veranderen op basis van de omgeving die het wordt gegeven. Als u bijvoorbeeld een trein ziet naderen, blijft deze rijden en stopt deze niet totdat de trein is gestopt. In het echte leven, wanneer mensen zien een trein aanpak, zullen ze stoppen, maar de trein zal blijven gaan totdat het een bepaalde drempel raakt. Als de trein genoeg brandstof heeft, gaat hij door.

Mijn Ebook, dat heet "Reinforcement training on the fly", is nu hier beschikbaar. Het boek zit vol met grote middelen en technieken, en ik denk dat je verrast zult zijn over de kwaliteit van mijn schrijven. Het boek is een must voor elke versterking leren beginner, niet alleen omdat het veel grote, nuttige en inspirerende materiaal, maar ook omdat het bevat een hele reeks nieuwe technieken en trucs die nuttig zijn voor alle verschillende problemen die je tegenkomt op het werk of in het veld.

Het boek bevat een enorme verzameling van oefeningen en uitleg, en het duurt niet lang voordat ik het gevoel dat ik heb beheerst al het materiaal dat ik nodig heb om het project van het onderwijzen van mijn nieuwe studenten versterking leren aan te pakken. Het boek is geschreven op een zeer toegankelijke manier en als je nieuw bent in versterking leren of om te werken met big data, het boek is een geweldig uitgangspunt. Ik kan zeggen dat ik me als een pas afgestudeerde die al in het proces van het krijgen van zijn meesters in data-analyse en is nu klaar om te verhuizen naar het gebied van machine learning, dat is mijn droom en die van mijn vrouw.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel verschillende dingen in mijn leven heb ontworpen. Ik hou niet voor niets van het woord wapeningsweefsels 24. Ik weet niet hoe dit woord ter sprake is gekomen. Het is een Nederlands woord dat betekent dat je veel lawaai maakt. In zekere zin denk ik dat het een manier is om over het werk te praten. Maar op een andere manier gaat het ook om mensen. Ik ben een voorstander van sociale media en mensen met een mening in de wereld. En dat is een beetje eng voor veel mensen. Veel mensen hebben een mening dat als ze op Twitter kunnen ze niet een rustig en een vredig leven en leven met een mooi leven.

We hebben een blog met de naam 'De 24' - 'Laten we 24/7 praten' en 'Zorg van Zorg' - 'De Waarheid 24/7'. Dus ik ben in communicatie met mensen de hele tijd. Daar ben ik heel goed in, ik gebruik veel sociale media. Ik heb veel vrienden en ik gebruik Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp. Ik heb veel vrienden die heel belangrijke mensen zijn in mijn leven.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school begon ik mijn eigen kleren te maken vanaf nul. Als gevolg daarvan maakte ik mijn eerste jas in mijn huis. Sindsdien heb ik veel geleerd over de textielindustrie en ben ik projecten aangegaan waar ik niet zonder kon. Vandaag bied ik mijn diensten aan als ontwerper. Ik ben ook erg geïnteresseerd in mensen, vooral mensen die zich kunnen verhouden tot hun kleren. Ik moedig mensen altijd aan om creatief te zijn en dingen te maken die mooi en interessant zijn.

Welk advies zou je iemand geven die een eigen kledingbedrijf wil beginnen? Ik wil graag een kledingbedrijf beginnen, ik hoop dat als ik het niet kan doen ik iemand anders kan helpen. Ik zou zeggen dat als je niet tevreden bent met wat je eerder hebt gemaakt, wees niet bang om hulp te vragen. Als u wilt leren hoe dit te doen u het doen door te kijken naar hoe andere mensen doen.