Welke soorten wapeningsstof bestaan er?

Mia van Loon

Dat is de vraag voor het moment. Maar ik ben momenteel van plan om een boek te maken over dit onderwerp. Het boek zal worden gepubliceerd in 20

Wat houdt de toekomst in voor de Nederlandse Reactor?

Op dit moment heeft de Dutch Reactor een eigen website. Dit is een grote fout, want het is moeilijk om een online aanwezigheid te hebben met zo'n beperkte aanwezigheid in het Nederlands. Ik denk dat het goed is dat een nieuwe generatie bezoekers wordt geïntroduceerd in onze reactor, dat is nog steeds een zeer spannend en belangrijk project en het is niet goed om een website die niet zo actief als je zou willen hebben. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Ikea Buitenverlichting. En natuurlijk moeten we ook plannen maken voor een efficiëntere website, die ook werkt als een hulpmiddel voor nieuwe bezoekers.

In een notendop: Ik heb nog twee grote dingen gepland voor 2013. Mijn eerste is een grote reworking van de website en de tweede is een webinar over "Reinforcement Fabric for Science and Industry." In beide projecten ben ik van plan de komende maanden veel vooruitgang te boeken. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het webinar, begint het webinar op 5 december 2012 om 12:30 uur en het is gratis. Er is ook een kans dat ik de webinar persoonlijk bijwoont, als dit iets is wat je wilt zien, neem dan contact met me op en ik neem contact met je op. Voor nu zal ik u op de hoogte houden van mijn plannen voor 2013. Ik ben van plan op het starten van een nieuw hoofdstuk van mijn "versterking leren" boek, dus stay tuned. Daardoor is het zeker beter dan wapeningsweefsel. Zoals altijd, zou ik graag voor iedereen om samen met mij in het verwelkomen van nieuwe gebruikers in de site. Zoals altijd, voel je vrij om alle feedback die je hebt over mijn site post. Mijn website is in het Nederlands, maar het is eigenlijk vrij gemakkelijk om te begrijpen wat hier aan de hand is. Dus, ik hoop dat ik het gesprek gaande kan houden, en hoop in staat zijn om meer inhoud voor u toe te voegen in de toekomst. Ik heb er zin in. Cheers!

Dit is een zeer mooie blog, en het is degene die ik gebruikte toen ik voor het eerst begon te bloggen over versterking leren. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, en de belangrijkste delen van de blog zijn zeer gemakkelijk te vinden. Het is mijn belangrijkste blog om wat ideeën en informatie over het onderwerp van versterking leren te krijgen, en het is mijn go-to blog voor het leren van versterking.

Een ding dat ik graag over deze blog is dat het een zeer klein personeel, dus ik ben niet in constant contact met de mensen die ik deel met.