Wat zijn de voordelen van wapeningsstof?

Mia van Loon

Ik heb veel vrienden met veel ervaring, ik kan je alles leren wat je moet weten over versterkingsstof. Hier zijn een paar punten van belang. Ik gebruik 3 materialen voor mijn wapening stof - leer, nylon en polyester. Bij het ontwerpen van wapeningsstoffen zijn er drie verschillende technieken: 1. Strak naaien met een 3D-patroon. Ik vind het de handigste manier om versterkingsstoffen te maken. Ook Condensator Microfoon Kopen is het proberen waard. Dit betekent dat het sneller is en kan worden gedaan in kleine batches en met minder inspanning. 2. Strak naaien met behulp van een patroon, dat veel tijd en werk vergt. 3. Zelfbindend, waarbij het patroon in één stuk is genaaid om een plat stuk voor de stof te maken. Deze methode wordt het best gebruikt voor stoffen met een fijne of middelgrote textuur. In het geval van een stof zoals leer, is het naaien beter gedaan met behulp van een selvage, met de naald in een groef, dan is het patroon genaaid. De selvage is gemakkelijker te doen en kost minder tijd. Ook, het maakt meer werk. 4. Zelftappende, waar de steken worden opgepikt, teruggetrokken en samen op de stof. Deze methode duurt iets langer, maar de resultaten zijn veel beter. Deze methode maakt geen gebruik van een naald, alleen de stof. Ik doe dit al een tijdje en ik denk dat het een goede manier om versterking stiksels te doen. Ik heb het ook gezien in het werk van verschillende andere breiers ook. 5. Het gebruik van machine borduurmachine om de borduursteek in een stuk stof te creëren. Deze methode is de minst dure manier om hetzelfde resultaat te bereiken en het geeft je een perfecte steek die eruit ziet alsof het werd gedaan door een machine, zonder steeklijnen. De steken zijn niet erg stijf en ze kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd in een machine. Sommigen van jullie hebben me gevraagd om mijn persoonlijke ervaring met deze methode te delen. Ik heb deze methode veel gebruikt in mijn breiwerk, het hielp me veel met de techniek. Ik was nooit in staat om het te doen in een hand borduurmachine. Dit kan echt belangrijk zijn, als je het vergelijkt met wapeningsweefsel vergelijk. Hier deel ik mijn ervaring en mijn ideeën over hoe dit te bereiken.

Ik begon met een stuk borduurwerk stof, een 3 cm bij 2 cm vierkant. Het heeft geen details of details aan de zijkanten. Ik was niet van plan om dieper in het borduurwerk te gaan en ik had maar één stuk. Maar hoe meer ik werkte, hoe meer ik besefte het belang van het hebben van de juiste stof en de juiste tools.