Wat is het grootste merk voor versterking stof?

Mia van Loon

Versterk je kleren. Ik ben een zeer grote fan van Reinforce, omdat ze een leider in de industrie en ze produceren een zeer mooie, sterke en duurzame stof. Ik heb ook Reinforce's gloednieuwe boek, Reinforce and Save (2016), waarin ze de mooiste en meest effectieve manieren laten zien om je kleding te versterken.

Het idee voor Reinforce kwam uit mijn eigen onderzoek: Hoe weet ik dat een kledingstuk te strak zit en er niet goed uitziet? En ik wist ook dat Reinforce het beste merk had, dus kocht ik er nog een paar om de pasvorm en kwaliteit te testen. Een paar weken later ging ik naar Reinforce om nog een groot shirt te kopen, en ze gaven me het perfecte shirt dat ik nodig had. Dus nu ben ik onderdeel van Reinforce. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Metabo Accu Heggenschaar. De producten van Reinforce worden in Nederland gemaakt, met de beste materialen die beschikbaar zijn. Ik denk ook dat als je op zoek bent naar grote waarde, Versterken is de beste in deze categorie. En als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid, doen ze het goed. Ik raad sterk aan! Ze verkopen ook kleding die ik bezit en dragen en liefhebben. En ik denk dat Reinforce het meest betrouwbare merk van Nederland is.

Ik weet niet of de foto's in de blog zijn het echte werk. Maar ik vind het geweldig! Ik hou van hoe je je outfit aanpassen om te kijken en het gevoel alsof je een geweldige tijd en niet alleen gaan over uw dagelijkse zaken. Ik hou ook van het feit dat je de kleuren van je kleren op deze site kiezen. Je iets in het roze hebben, of je een blauw shirt hebben, en dan kies je de kleur van de jas, en dan kun je dat aantrekken! Ik hou van dit idee. Ik denk dat Reinforce een goed merk is. En de prijs is eerlijk ook. Ik ben een ontwerper en geen naaister, en dit maakt me gelukkig, want ik doe mijn werk op mijn eigen, maar ik wil ook deel uitmaken van iets groters. Ik help graag andere ontwerpers in hun inspanningen om deel uit te maken van wat ik 'de machine' noem. Ik zie graag hoe mensen iets maken van hun eigen creativiteit. In het geval van Reinforce, het is mijn kleren en mijn blog, maar ik geniet echt van het helpen van anderen.

Waarom heet je Mia?

Ik ben geen zanger, ik ben een schrijver, en ik ben niet bang om iets te doen dat mensen niet leuk vinden. Dit is niet alleen een goede zakelijke beslissing, maar een goede levensstijl keuze. Ik heb geprobeerd om dit te doen voor een lange tijd, en ik denk dat het is omdat ik geloof in het werk dat ik doe, en de mensen met wie ik werk, evenals de manier waarop ik werk. Ook kan Slimme Thermostaat Essent een proefrun zijn. Ik wil proberen om iets te maken dat goed is, maar ook leuk om te doen, en dat de klanten kunnen genieten, en dat kan leuk zijn om te verkopen. Als gevolg daarvan is het altijd sterker dan Slow Koffie. Ik ben een voorstander van plezier hebben en het maken van de juiste keuzes voor jezelf, evenals mensen die je liefde. Waarom kopen mensen dure wapeningsstof? Het gaat over doen waar je van houdt en gebruiken wat je weet. Ik geloof ook dat je altijd beter doen, en leren van je fouten en groeien, zolang je het allemaal opnemen.

Wat maakt jou anders dan andere stofbedrijven?

Ik denk dat versterking stof is de juiste keuze voor de consument, want het is een goede waarde, want het is gemakkelijk te gebruiken, want het is goedkoop, omdat het niet veel werk nodig, en het is gemakkelijk samen te stellen.