Waarom kopen mensen dure wapeningsstof?

Mia van Loon

het moet een goede kwaliteit stof.

Als het doel van wapening stof is om te worden gebruikt door het leger, dan is de stof is duurder en moet worden vervaardigd op een bepaalde manier, bijvoorbeeld met behulp van alleen hoogwaardige draad en naaimethoden. Het resultaat kan echter zeer verschillend zijn bij het gebruik van dezelfde stof voor andere doeleinden. Als het doel is voor de sport, dan zou het zinvol zijn om de stof met de hand in plaats van het te kopen. In dat geval zou de prijs voor de stof meer lijken op wat het nu is (€ 25-30), en de kwaliteit zou ook veel hoger zijn. Als het voor de bouw, de stof is nog duurder dan het zou zijn in de toekomst. Het volgende is een voorbeeld om te illustreren: de standaard stof (degene die we nu gebruiken) wordt met de hand gemaakt. Dit onderscheidt dit artikel opvallend van andere producten zoals Briggs & Stratton Zitmaaier Olie Verversen. Als ik het verkoop, zal ik moeten betalen voor het uit mijn eigen zak (ik ben niet rijk). In de toekomst zal ik het materiaal echter kopen bij de werf of in een fabriek. Op dezelfde manier kan Fiets Verzekering Unive een testrun zijn. De tuin die ik koop is veel duurder dan degene die ik nu gebruik. Nu krijg ik minder te betalen (ik heb een beter materiaal, meer kwaliteit). Het materiaal is ook veel harder (in termen van sterkte en slijtvastheid) omdat het een plastic hars is. Het moet ook worden vervaardigd in een fabriek voor een heleboel andere redenen. Bijvoorbeeld, de kosten van grondstoffen om een plastic hars te krijgen is echt hoog, en de grondstoffen op veel plaatsen zijn te duur om het materiaal te produceren voor commerciële doeleinden. Ook heeft het materiaal zelf een zeer lange productiecyclus (1-2 jaar), die al mijn tijd in beslag neemt. Nu kan ik veel geld besparen en ik zal in staat zijn om een hogere kwaliteit product te verkopen. Het is ook erg duur.

Ik weet dat velen van jullie me vragen: Dus is de versterking stof gemaakt van metaal? Natuurlijk niet. Het is gemaakt van PVC (polyvinylchloride) kunststof hars. In tegenstelling tot wapeningsweefsel vergelijk, kan het merkbaar meer aan te bevelen zijn. Ik heb net besloten om het op deze manier, want ik wilde ervoor zorgen dat de hars zou meer resistent dan het plastic. Het materiaal is zacht en moet geschikt zijn voor kinderen, maar ook voor ouderen. Het is zeer flexibel en het vereist geen luchtdroogtijd. Het stelt u ook in staat om het te snijden in verschillende maten. Als je het koopt, moet je een doos te kopen voor elke maat. Het zal een plastic doos en de grootte van de doos zal worden gebaseerd op uw metingen. Als je hulp nodig hebt om de afmetingen te meten, zal ik je laten zien wat je moet doen. De hars wordt geleverd in kleine vellen die kunnen worden gesneden in verschillende lengtes. Het materiaal zal zich niet uitrekken als katoen. Het materiaal is zeer sterk, maar het zal ook erg moeilijk zijn. Ik kan zeggen dat het erg sterk is omdat ik het meer dan eens gebroken heb met een zware hamer. Ik denk dat het materiaal zal bij elkaar houden als ik het breken en dat is omdat het niet is gebruikt om nagels te maken. Ik heb andere materialen gezien die veel zachter zijn dan de hars. Ik weet niet of dit materiaal sterk genoeg is om bij elkaar te blijven. Wat kost het materiaal? Welk type wapeningsstof is er beschikbaar? Hoeveel is het? Hoe sterk is het? Wat zijn de voordelen? Ik denk dat het materiaal is goed voor het bouwen van sterke structuren, zolang het gewicht niet hoger is dan een bepaald niveau.