Dat is hoe ik test

Mia van Loon

De reden dat we ze onze winnaars noemen, is omdat we het belangrijk vinden om producten te markeren die zich aan de top van het veld van wapeningsstof bevinden. Dus als je op zoek bent naar een geweldige stof om een goed bed te maken, kijk dan niet verder. Er zijn meer dan honderd verschillende merken die er zijn, maar niet alle van hen zijn even gemaakt. Deze pagina is een poging om de beste en de grootste van ons beste te markeren.

De beste wapenproducten van 2015

Deze lijst van de beste versterking stoffen komt van een heleboel mensen, dus we willen iedereen bedanken die hun adviezen en aanbevelingen ingediend. We wilden ook enkele van de producten benadrukken die de lijst dit jaar niet hebben gehaald, dus je zien waar we geen ruimte voor hadden. Als u op zoek bent naar iets anders, de beste plek om te beginnen is onze top 100 stof lijst. Het is altijd de moeite waard om te kijken naar onze 100 beste stofproducten lijst om te zien wat we hebben gedaan. We voegen voortdurend toe aan onze lijst om ervoor te zorgen dat we onze aanbevelingen voortdurend verbeteren. Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

U bent van harte welkom om te komen op deze blog voor uw eigen onderzoek, maar doe dit zonder te vragen om persoonlijke gegevens over de merken, of onze relaties met hen.

Het zou onverantwoord zijn om onze informatie en middelen niet te delen met onze fans die geïnteresseerd zijn in onze producten. En dan rijst de vraag: Is de transparantie van een website nodig om uw merk in de kijker te zetten? Dit is moeilijk te beantwoorden. Ik heb gelezen over bedrijven die beweren transparant te zijn, alleen om hun klanten komen naar hun website en nooit iets meer over hun producten te horen, ook al hebben de websites veel informatie over hen online. Ik weet niet wie of wat deze bedrijven zijn, maar ik weet dat we niet te vertrouwen zijn als we niet veel moeite steken in het in de schijnwerpers zetten van onze klanten. Ik ben niet op de hoogte van andere producten die hetzelfde probleem hebben.

We beweren niet de enige expert te zijn op een onderwerp en zijn niet geïnteresseerd om dat te worden. Deze blog is ook voor iedereen die op zoek is naar de wetenschap achter versterking stoffen te begrijpen. Het doel is om de lezer te voorzien van informatie en begrip om betere wapeningsstoffen te kunnen ontwerpen en implementeren.

Het idee van een versterkingsstof is om iets in een object te plaatsen om het sterker te maken, terwijl de gebruiker controle krijgt over het gedrag. In dit geval willen we dit doen door het gebruik van wapeningsmaterialen om de sterkte te vergroten. Het Reinforcement Fabric Project heeft een goede beschrijving van het proces: " Reinforcement Fabric is een set materialen die zijn ontworpen om de kracht te verhogen die door een object kan worden geproduceerd en om eventuele schade die het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van het object te minimaliseren. In die zin is het een meer geavanceerde vorm van versterking.

Dus we zullen eerst de details van onze experimenten doornemen, dan duiken we in de details van hoe we ze gebruiken om ervoor te zorgen dat je er het meeste uit haalt.

Hoe we versterking gebruiken

Het eerste wat we moeten leren is de verschillen tussen versterking en andere soorten stoffen. Dit is waar de labcoat echt nuttig is. In feite gebruiken we het niet als een opleiding of labjas. We zullen het vaak gebruiken in combinatie met andere stoffen, vooral als ze het juiste type. Hierdoor u experimenteren met beide soorten stof zonder te gaan in de diepte op hen of beslissen welke geschikt is voor jou.

Wanneer de labcoat in me opkomt, verwijst het naar het type stof dat kan worden gebruikt om een naad of knop te versterken. Labcoats zijn de beste oplossing voor sommige soorten stof (bijvoorbeeld nylon, polyester, nylon/ polyester blend), maar ze zijn nog lang niet universeel.